“AKUT RİNOSİNÜZİTTE EFSANELER, GERÇEKLER VE ÇÖZÜMLER” ORTAK CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI PEDİATRİ DÜNYASI VE KBB DÜNYASI WEB TV/ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ...

“AKUT RİNOSİNÜZİTTE EFSANELER, GERÇEKLER VE ÇÖZÜMLER” ORTAK CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI PEDİATRİ DÜNYASI VE KBB DÜNYASI WEB TV/ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ...

"AKUT RİNOSİNÜZİTTE EFSANELER, GERÇEKLER VE ÇÖZÜMLER"
ORTAK CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI
PEDİATRİ DÜNYASI VE KBB DÜNYASI WEB TV/ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE EKLENDİ...

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bilimsel ve Sosyal Platformu olan PEDİATRİ DÜNYASI (www.pediatridunyasi.org) ile Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Bilimsel ve Sosyal Platformu olan KBB DÜNYASI (www.kbbdunyasi.org)'ndan ortak canlı yayınlanan "AKUT RİNOSİNÜZİTTE EFSANELER, GERÇEKLER VE ÇÖZÜMLER" Canlı Konferansı Prof. Dr. Ateş KARA ve Prof. Dr. Kemal UYGUR'un sunumlarıyla 17 Ekim 2019 Perşembe günü gerçekleştirildi.

Canlı Konferans Prof. Dr. Ateş KARA ve Prof. Dr. Kemal UYGUR'un katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş video kaydına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde KBB DÜNYASI, ONLINE TV"den, slayt setlerine ise video şeklinde "KBB DÜNYASI, SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Konferansa canlı olarak katılan ve sorularıyla etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında katılımcılar tarafından yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Nevin KURT
Güzel sunumlarınız için teşekkürler. Her zamanki gibi keyifle dinliyoruz.

*Aslıhan KARA
Değerli hocalarım güzel sunumunuz için çok teşekkür ederim.

*Recep ERMUT
Güzel sunumlarınız için teşekkürler.

*Erol GÜLFİDAN
Hocam sunum için çok teşekkürler.

*Emine YURDAKUL ERTÜRK
Sunum için çok teşekkürler.

*Dastan TEMİRBEKOV
Teşekkür ederiz. Ağzınıza sağlık.

*Tuba TINASTEPE
Sunum için teşekkür ederiz.

www.kbbdunyasi.org


 Üye
 Video
 Canlı Konferans