“ÜST SOLUNUM YOLU İNFEKSİYONLARINDA AKILCI KİNOLON KULLANIMI” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI KBB DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

“ÜST SOLUNUM YOLU İNFEKSİYONLARINDA AKILCI KİNOLON KULLANIMI” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI KBB DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

89 BAĞLANTI NOKTASINDA TOPLU OLMAK ÜZERE
211 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN;
23 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ,
"ÜST SOLUNUM YOLU İNFEKSİYONLARINDA
AKILCI KİNOLON KULLANIMI"
CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI
KBB DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE EKLENDİ...

Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Bilimsel ve Sosyal Platformu KBB DÜNYASI (www.kbbdunyasi.org) ve Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu olan TİHUDUM (www.tihudum.org)'dan ortak canlı yayınlanan "Üst Solunum Yolu İnfeksiyonlarında Akılcı Kinolon Kullanımı" Canlı Konferansı Prof. Dr. Cemal CİNGİ ve Prof. Dr. Serhat ÜNAL'ın sunumlarıyla 15 Mart 2018 Perşembe günü gerçekleştirildi.

89 BAĞLANTI NOKTASINDA TOPLU OLMAK ÜZERE 211 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN; 23 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konferans Prof. Dr. Cemal CİNGİ ve Prof. Dr. Serhat ÜNAL'ın katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş kayıtlarına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde www.kbbdunyasi.org aracılığıyla "KBB DÜNYASI, ONLINE TV"den, slaytlarına ise video şeklinde "KBB DÜNYASI, SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Konferansa canlı olarak katılan ve sorularıyla etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında katılımcılar tarafından yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Dilvin ALİBEYGİL
Bu güzel sunum için sayın hocalarıma ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.

*Kerim ERYILMAZ
Saygıdeğer hocalarım çok teşekkürler dilinize ve emeğinize sağlık.

*Fikret KURT
Cemal hocam, Serhat hocam selamlar Muğla'dan...

*Cihangir ERGÜN
Konya'dan selam ve teşekkürler.

*Fatoş ASİL ÖZTÜRK
Sunumunuz için çok teşekkür ederim.

*Arsen FIRAT
Teşekkürler, sağlıklı günler dilerim.

www.kbbdunyasi.org


 Üye
 Video
 Canlı Konferans