KBB DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’ne 2017 Yılı Aralık Ayı “MediSine” Programı Yayınının Video Kayıtları-Slaytları Eklendi…

KBB DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’ne 2017 Yılı Aralık Ayı “MediSine” Programı Yayınının Video Kayıtları-Slaytları Eklendi…

KBB DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'ne
2017 Yılı Aralık Ayı "MediSine" Programı Yayınının
Video Kayıtları-Slaytları Eklendi...

"MediSine" Programı'nın 2017 yılı Aralık Ayı yayını İNFEKSİYON DÜNYASI (www.infeksiyondunyasi.org), Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu olan TİHUDUM (www.tihudum.org), Türk Hastane İnfeksiyonları ve Kontrolü Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu olan HİDERİM (www.hiderim.org) ile Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Bilimsel ve Sosyal Platformu olan KBB DÜNYASI (www.kbbdunyasi.org) ortak canlı yayınıyla 27 Aralık 2017 Çarşamba günü Bilimsel Bilişim Stüdyoları'ndan gerçekleştirildi.

111 bağlantı noktasından izlenen; filmlerden seçilen sahnelerin altyazıları ile video formatında gösterildiği "CANAVAR SAĞLIKÇILAR" başlıklı programda Prof. Dr. Necla TÜLEK "The Silence of the Lambs" (Kuzuların Sessizliği) ve "The Skin I Live On" (İçinde Yaşadığım Deri) filmlerini, Prof. Dr. Hamdi AKAN ise "One Flew Over the Cuckoo's Nest" (Guguk Kuşu) ve "Dr. Jekyll and Mr. Hyde" (Dr. Jekyll ve Bay Hyde) filmlerini anlattı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş kayıtlarına slaytlarıyla senkronize ve başlıklarına göre indekslenmiş şekilde www.kbbdunyasi.org aracılığıyla "KBB DÜNYASI, ONLINE TV"den, slaytlarına ise video şeklinde "KBB DÜNYASI, SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Konferansa canlı olarak katılan ve etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize çok teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında ve sonrasında Ortak Panoda yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Dilvin ALİBEYGİL
Bir sonraki MediSine Programını sabırsızlıkla bekliyorum. Değerli hocalarıma ve emeği geçenlere çok teşekkürler...

*Zeynep OTAY
Harika ve faydalı olan bu sunumunuz için çok teşekkür ederim.

*Nuran SARI
Güzel filmler ve değerli yorumlarınız için teşekkürler. Mutlu yıllar...

*Halise CANKILIÇ
Teşekkür ederiz, iyi dilekleriniz ve sunumunuz için.

*Belgin ERDOĞAN
Güzel sunum için teşekkürler.

www.kbbdunyasi.org


 Üye
 Video
 Canlı Konferans