TELETIP ve EĞİTİM DERNEĞİ TARAFINDAN VERİLEN “ANTİMİKROBİYAL UYGULAMALARI” KİTABI ve “İYİ SUNUM KİTABI” KAZANAN 3 ÜYEMİZ KİM?

TELETIP ve EĞİTİM DERNEĞİ TARAFINDAN VERİLEN “ANTİMİKROBİYAL UYGULAMALARI” KİTABI ve “İYİ SUNUM KİTABI” KAZANAN 3 ÜYEMİZ KİM?

TELETIP ve EĞİTİM DERNEĞİ TARAFINDAN VERİLEN
"ANTİMİKROBİYAL UYGULAMALARI" KİTABI ve
"İYİ SUNUM KİTABI" KAZANAN 3 ÜYEMİZ KİM?

"MediSine" Programı'nın 2017 yılı Kasım Ayı yayını İNFEKSİYON DÜNYASI (www.infeksiyondunyasi.org), Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu olan TİHUDUM (www.tihudum.org), Türk Hastane İnfeksiyonları ve Kontrolü Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu olan HİDERİM (www.hiderim.org) ile Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Bilimsel ve Sosyal Platformu olan KBB DÜNYASI (www.kbbdunyasi.org) ortak canlı yayınıyla 20 Kasım 2017 Pazartesi günü Bilimsel Bilişim Stüdyoları'ndan gerçekleştirildi.

132 bağlantı noktasından izlenen; filmlerden seçilen sahnelerin altyazıları ile video formatında gösterildiği "KLİNİK ARAŞTIRMALAR ve SİNEMA" başlıklı programda Prof. Dr. Hamdi AKAN "Extreme Measures (Dehşet Sınırı)" ve "Judgement at Nuremberg (Nuremberg Mahkemesi)" filmlerini, Prof. Dr. Necla TÜLEK ise "Awakenings (Uyanışlar)" ve "The Constant Gardener (Arka Bahçe)" filmlerini anlattı.

Canlı Konferansa katılanlar ve soru-katkıda bulunanlar arasından kura ile belirlenen; İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bornova Ek Binası, İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Kliniği'nden Uzm. Dr. Ebru DİK'e, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Kliniği'nden Doç. Dr. Ayşe BATIREL'e ve Sağlık Eczanesi'nden Ecz. DİLVİN ALİBEYGİL'e Teletıp ve Eğitim Derneği tarafından "ANTİMİKROBİYAL UYGULAMALARI" kitabı ve "İYİ SUNUM KİTABI" hediye edildi.

Canlı Konferans sonunda Prof. Dr. Necla TÜLEK tarafından çekilen kuranın video kaydını KBB DÜNYASI, ONLINE TV'den izleyebilirsiniz.

Kitap kazanan üyelerimizi kutluyor, bu tarz hediye ve sürprizlerin olacağı aktivitelerimizde buluşabilmeyi diliyoruz.

www.kbbdunyasi.org


 Üye
 Video
 Canlı Konferans