111 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN “HEKİM OLMANIN GETİRDİĞİ KAYGININ YÖNETİMİ” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI KBB DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

111 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN “HEKİM OLMANIN GETİRDİĞİ KAYGININ YÖNETİMİ” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI KBB DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…


Resmi büyütmek için tıklayınız.

111 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN
"HEKİM OLMANIN GETİRDİĞİ KAYGININ YÖNETİMİ"
CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI
KBB DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE EKLENDİ...

İNFEKSİYON DÜNYASI (www.infeksiyondunyasi.org), Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu olan TİHUDUM (www.tihudum.org), Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bilimsel ve Sosyal Platformu olan PEDİATRİ DÜNYASI (www.pediatridunyasi.org) ve Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Bilimsel ve Sosyal Platformu KBB DÜNYASI (www.kbbdunyasi.org) ortak canlı yayınıyla 12 Haziran 2017 Pazartesi günü Psikiyatrist Doç. Dr. Adnan CANSEVER ve Sosyolog Uğur ERSOY'un sunumlarıyla "Hekim Olmanın Getirdiği Kaygının Yönetimi" Canlı Konferansı gerçekleştirildi.

111 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN, 12 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ sohbet havasında gerçekleşen Canlı Konferans Psikiyatrist Doç. Dr. Adnan CANSEVER ve Sosyolog Uğur ERSOY'un katılımcılardan gelen sorulara verdiği yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Canlı Konferansta;
- Hekim, Hasta Yakını Olduğunda Kaygı
- Ailenin Doktor Ferdi Olmanın Kaygısı
- Karar Verici Rolünü Üstlenme Kaygısı
konuları tartışıldı.

Bu yayının profesyonel HD kamera ile çekilmiş video kaydına slaytlarıyla senkronize ve başlıklarına göre indekslenmiş şekilde www.kbbdunyasi.org aracılığıyla "KBB DÜNYASI, ONLINE TV"den, slaytlarına ise video şeklinde "KBB DÜNYASI, SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz.

İyi seyirler dileriz.

www.kbbdunyasi.org


 Üye
 Video
 Canlı Konferans