KBB DÜNYASI, ONLINE-SUNU MERKEZİ’NE 2017 YILI MAYIS AYI “MEDİSİNE” PROGRAMI’NIN VİDEO KAYITLARI-SLAYTLARI EKLENDİ…

KBB DÜNYASI, ONLINE-SUNU MERKEZİ’NE 2017 YILI MAYIS AYI “MEDİSİNE” PROGRAMI’NIN VİDEO KAYITLARI-SLAYTLARI EKLENDİ…

KBB DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE
2017 YILI MAYIS AYI “MEDİSİNE” PROGRAMI'NIN
VİDEO KAYITLARI-SLAYTLARI EKLENDİ...

"MediSine" Programı'nın 2017 yılı Mayıs Ayı yayını İNFEKSİYON DÜNYASI (www.infeksiyondunyasi.org), Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu olan TİHUDUM (www.tihudum.org), Türk Hastane İnfeksiyonları ve Kontrolü Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu olan HİDERİM (www.hiderim.org) ile Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Bilimsel ve Sosyal Platformu olan KBB DÜNYASI (www.kbbdunyasi.org) ortak canlı yayınıyla 2 Mayıs 2017 Salı günü Bilimsel Bilişim Stüdyoları'ndan gerçekleştirildi.

"MÜZİKALLER" başlıklı programda Prof. Dr. Hamdi AKAN "Blues Brothers", "The Umbrellas of Cherbourg", "Grease", "Singing in the Rain" ve "Play it Again Sam" filmlerini, Prof. Dr. Necla TÜLEK ise "La La Land", "Moulin Rouge", "The Phantom of the Opera" ve "Hair" filmlerini anlattı.

Bu yayının profesyonel HD kamera ile çekilmiş video kaydına slaytlarıyla senkronize ve başlıklarına göre indekslenmiş şekilde www.kbbdunyasi.org aracılığıyla "KBB DÜNYASI, ONLINE TV"den, slaytlarına ise video şeklinde "KBB DÜNYASI, SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz.

İyi seyirler dileriz.

www.kbbdunyasi.org


 Üye
 Video
 Canlı Konferans